Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو سال از عمر "ماه من" می‌گذرد و خلاقیت‌ها و ایده‌ها به خیابان سرچشمه تهران رسیده است. جایی که تهیه‌کننده جدید برنامه با پروتکل‌های بهداشتی هر روز حوالی ۳ بامداد سفره سحری شبکه ۳ را پهن می‌کنند. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

خبرگزاری تسنیم- مجتبی برزگر

این روزهای کرونایی، حال و هوای رمضان‌های قبل را ندارد؛ هیئت‌ها و اماکن مذهبی تعطیل‌اند و تنها ملجأ دلباختگان و روزه‌داران، نوایِ دلنشین مناجات‌ها و برنامه‌های معرفتی سحر و افطار تلویزیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل و دست‌اندرکارانی که وقتی همه‌جا تاریک است پروژکتورهایشان را روشن می‌کنند و از قابِ دوربین‌شان، بهترین نواها، آموزه‌های دینی و معرفتی را در معرض دید مخاطب قرار می‌دهند. یکی از این لوکیشن‌ها حوالی خیابان سرچشمه است، همان انتهای کوچه شهید صیرفی‌پور مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی که به آن سرچشمه و شهدای هفتم‌تیر هم می‌گویند.

جایی که آقای آرامش ایستاده...

وقتی به داخل سوله می‌رویم چشمانمان به ماه زیبای آبی می‌خورد که لوکیشن برنامه رمضانی شبکه سوم سیما است. جایی که آقای آرامش تلویزیون می‌ایستد و جلوی دوربین پلاتو می‌گوید. او سال گذشته بعد از سال‌ها اجرای برنامه "سمت خدا" شمّه دیگری از اجرایش را به رخ مخاطب کشید. برنامه‌ای که جوان‌پسندتر از دیگر برنامه‌های رمضانی تلویزیون است؛ با ایده‌تر و خلاق‌تر پا به میدان گذشته و نسبت به سال قبل هم وجه تمایزهایی در زوایا و ابعادش ایجاد کرده است.

عوامل جوانی که ماسک‌زده‌اند...

عوامل جوانی که ماسک‌زده و با لوازمِ ضدعفونی پشت دوربین و صدا و تصویر قرار می‌گیرند، گریمورِ جوانی که منتظر مجری و مهمانان برنامه است و آقای جوانی که با سینی چایی از حاضرین در لوکیشن پذیرایی می‌کند. ساعت از 2:30 بامداد می‌گذرد و صدایِ با آرامش و مؤدب "نجم‌الدین شریعتی" مجری برنامه می‌‌آید که به سمتِ اتاق گریم می‌رود. با آغوش باز ما را می‌پذیرد و از حضورمان تشکر می‌کند.

تسلط در حفظ متن برنامه و اشراف بر مباحث دینی

مجری برنامه‌ای که اعتقاد دارد سحر زمان خوبی برای انتقال معارف و عمق مفاهیم دینی خصوصاً به جوانان است و زمان‌های دیگر شبانه‌روز هنگام فعالیت‌های اجتماعی سر مخاطب شلوغ است. سال قبل تجربه خوبی بود که نجم‌الدین شریعتی، توانمندی‌های دیگر در مقوله اجرا را به رخ بکشد. تسلط در حفظ متن برنامه و اشراف بر مباحث دینی‌اش در گفت‌وگوهایش به چشم می‌خورد.

وقتی منبری معروف تهران جلوی دوربین تلویزیون می‌آید

برنامه‌ای که بی‌جهت شلوغ‌کاری و حسّ اضافه‌ای القاء نمی‌کند؛ روزی 90 دقیقه و روزهایی هم 110 دقیقه، روی آنتن‌اند. روایت‌های مناجات‌گونه‌ای را امیرعلی نبویان نوشته و بهروز شعیبی می‌خواند. شاید در کنار صحبت‌های حجت‌الاسلام حامد کاشانی در فضائل امیرالمؤمنین که سال قبل شروع آن در "ماه من" کلید خورد و امسال به اوج خودش رسیده است، صحبت‌های امام زمانی حجت‌الاسلام سیدحسین هاشمی‌نژاد قابل توجه باشد. منبری معروفی که کمتر در جلوی دوربین تلویزیون ظاهر می‌شود و حتی سخنرانی‌هایش را کمتر در تلویزیون می‌بینیم.

تصاویر دیدنی از حرم امام رضا(ع) و پخش دعاهای اقوام

در روزهایی که مناجات‌ها بیشتر مجازی‌اند و یا تلویزیونی، برنامه‌ای برای استفاده بهینه مخاطب دارند. سه دعای ابوحمزه ثمالی، مجیر و افتتاح را در ماه رمضان برنامه‌ریزی کردند تا مخاطب بتواند از این ادعیه سفارش‌شده رمضانی بهره ببرد. دعای "الهی عظم‌البلاء" را هر روز روی آنتن دارد و تصاویر زیبای تصویربرداران "ماه من" از حرم امام رضا(ع) هم دیدنی‌اند. این برنامه سحرگاهی از لحاظ محتوا و ادبیات هم متفاوت است، زیرا با استفاده از تصویر، به مناجات و دعاهای اقوام و قومیت‌های مختلف و توجه به آداب آنها پرداخته است.

دغدغه "نجم‌الدین شریعتی" برای معیشت مشاغل آسیب‌دیده

ساعت آرام آرام به 3 بامداد می‌رسید و نجم‌الدین شریعتی خودش را برای شروع برنامه‌ای دیگر آماده می‌کرد. در عمقِ لوکیشن جذاب "ماه من" قرار گرفت و با آن لحن و آوای همیشگی‌اش با مخاطب احوالپرسی کرد. او برای مخاطب نام‌آشناست و بیش از 10 سال، مردم او را با ساختار محتوای معارفی و شکل و شمایل "سمت خدا" دیده‌اند و می‌شناسند. وقتی در لابه‌لای برنامه با او هم‌کلام می‌شویم به روزهای حساسِ کرونایی اشاره دارد و دلش برای مردمی می‌سوزد و نسبت به معیشت صاحبان مشاغلی دغدغه دارد که در این شرایط آسیب‌ دیده‌اند. برایشان دعا می‌کند و از همه مردم ایران هم می‌خواهد که برای همدیگر دعا کنند.

مخاطب سحرگاهِ تلویزیون دنبال آرامش است

مخاطب سحرگاهِ تلویزیون را دوست دارد؛ همان‌گونه که بارها در میانه کلامش به این نکته اشاره می‌کند. این وفاداری آقای مجری را می‌توان در روزهای حساس و سختی به وضوح دید که هم کرونایی است و هم او برنامه دیگری را در دستور کارش دارد. اینجا زنده و آنجا ضبطی و زنده؛ شب‌ها اینجا می‌آید و برخی از روزها به "سمت خدا" می‌رود و حالا هم به قول خودش روزهای آینده هر دو را باید توأمان جلو ببرد. اما با همه این اوصاف اعتقاد دارد کسی در دل شب تلویزیون را برای تماشا انتخاب می‌کند که قطعاً به دنبال آرامش است. تلویزیون را روشن می‌کند و مخاطب برنامه‌ای می‌شود که محتوا و مطلبی تازه برایش داشته باشد.

آنجا شریعتی، شریعتی "سمت خدا" و اینجا شریعتی "ماه من"!

وقتی به پلاتوهایش توجه می‌کنیم روایت‌های جذاب و روانی را می‌شنویم که پُرمفهوم، جدی و لطیف‌اند. متن‌هایی که خودِ "نجم‌الدین" می‌نویسد و دغدغه آن را دارد که به دل و جان مخاطب بنشیند و اثرگذار باشد. اینجا پایش را فراتر می‌گذارد در هنگامه گفت‌وگو با حجت‌الاسلام حامد کاشانی و مهمانان دیگر فقط مستمعِ همیشگی نیست. خودش هم می‌گوید آنجا شریعتی، شریعتی "سمت خدا" است و اینجا شریعتی "ماه من"! حالا چرا جزو مجریانی است که بیشتر می‌شنود تا مثلِ برخی از مجریان که نمی‌گذارند بحث‌های مهمان برنامه به جایی برسد؟ در جریان گپ و گفت با خبرنگار تسنیم  به این نکته اشاره کرد که: همیشه تلاش می‌کنم مخاطب را برای شنیدن حرف‌ها، آزاد بگذارم تا بحث‌ها آرام، نرم و با طمأنینه و تأثیرگذار پیش بروند.

دنبال دیده شدن نیستم!

دنبال دیده شدن نیست، وقتی به او می‌گوییم چرا برنامه‌ای غیر از "سمت خدا" و "ماه من" که مناسبتی است اجرا نمی‌کند؟ از وفاداری می‌گوید که به بیننده تلویزیون دارد. معتقد است که مجری نباید دیده شود بلکه باید از پَسِ مسئولیت و تکلیفش بربیاید. از اول دنبال این نبودم که دیده شوم. "در «سمت خدا» سعی می‌کردم مجری و مستمع خوبی باشم اما در «ماه من» به‌طور کلی طراحی متفاوت‌تری دارد که مجالی برای پلاتو و گفت‌وگوهای صمیمانه‌تری است.

وفاداری به مخاطب اجازه نمی‌دهد مجری هر برنامه‌ای باشم

هیچ‌وقت در برنامه دیگری اجرا نکرده است، استیج و برنامه‌های بیرونی نمی‌رود. دستمزد متعارف می‌گیرد و وضعیت مالی شگفت‌انگیز و خاصی هم ندارد اما در این گفت‌وگو تأکید دارد که مجری باید به مخاطب خودش وفادار باشد و شأن اجرا و حیطه فعالیت خودش را حفظ کند. قطعاً این رویکرد و رفتار، احترام به مخاطب است، یعنی وقتی کاری را می‌پذیری ناخودآگاه، خودت را در چارچوب مشخصی معرفی می‌کنی و آن چارچوب را می‌پذیری.من این چارچوب برنامه‌های معارفی را پذیرفته‌ام و سعی کردم در این چارچوب باشم.

تلویزیون و برنامه‌سازانش نسبت به ساخت برنامه‌های مذهبی چه رسالتی دارند؟

وقتی از او می‌پرسیم رسالت تلویزیون و برنامه‌سازانش نسبت به ساخت برنامه‌های مذهبی و معارفی چیست، این‌طور پاسخ می‌دهد: باید مخاطب‌شناس خوبی باشیم و بدانیم برای چه کسانی و گروه‌های هدفی برنامه می‌سازیم. حواسمان به امروز جامعه باشد و بدانیم جوان‌ها به چه مفاهیم و محتوایی نیاز دارند. باید در این مجالی که از دریچه سیما با مخاطب روبرو می‌شویم حرف‌های خوب بزنیم. وقت مردم حق‌الناس است و از حق‌الناس که نمی‌شود کوتاه آمد. وقتی مطالب پلاتوهایم را می‌نویسم در تلاشم، حرف‌های خودم نباشد و توصیه‌های اساتید اخلاقی که این راه را رفتند نقل می‌کنم.

بازگویی خاطرات شهدا و استمرار فضائل امیرالمومنین نقاط عطف "ماه من"

نجم‌الدین شریعتی در گفت‌وگوی با خبرنگار تسنیم  به دکورِ بالغ شده "ماه من" اشاره کرد و گفت: دکور برنامه امسال خیلی جذاب و به بلوغ رسیده است، البته که دکور سال قبل هم دلنشین بود. خوشبختانه در جذب مخاطب به موفقیت رسیدیم و توانستیم در پویش افطاری ساده مشارکت میلیونی داشته باشیم. همان پویشی که رهبر معظم انقلاب در زمان عیدفطر آن را اتفاق مبارکی دانستند. این همدلی‌ها خودش باعث می‌شود که رنگ و بوی روزه‌هایمان فرق کند. یکی از نقاط عطف دومین سال "ماه من"، توجه به خاطرات شهدا و استمرار بر مباحث حجت‌الاسلام حامد کاشانی است. محقق زبردستی که در حوزه تاریخ از فضائل امیرالمؤمنین(ع) صحبت می‌کند. امیرالمؤمنینی که مظلومیتش تمام عالم را فراگرفته است و این فضائل بحمدالله کام ما را در سحرها شیرین می‌کند. توجه به این مباحث، امسالِ "ماه من" را علوی کرده است و مردم هم از آن استقبال کرده‌اند. 

با ماسک بیرون می‌روم و مردم را در فضای مجازی می‌بینم

نجم‌الدین شریعتی جزو مجریانی است که سوژه‌ها و کانسپت‌‌هایش را از برخورد با مردم می‌گیرد اما به دلیل روزهای کرونایی با ماسک در مجامع ظاهر می‌شود، به قولِ خودش، ماسک گذاشتن باعث شده است تا مردم او را نشناسند تا به او نکته‌ای بگویند. اما نظرات و مطالبه‌های مردم را در فضای مجازی دنبال می‌کند، جایی که مردم نوشته‌اند و از مباحث مربوط به فضائل امیرالمومنین استقبال کرده‌اند. مثلاً مخاطبی در اینستاگرام این مجری جوان این‌طور می‌نویسند که جهان امروز تشنه عدالت علی است، فاصله‌های طبقاتی که حضرت در دوران حکومتشان با آنها مبارزه کردند.

برنامه دینی تلویزیون باید زبان مردم باشد

ناراحتی مجری جوان زمانی به‌وجود آمد که از مشکلات معیشتی مردم صحبت کرد. زیرا کرونا معیشت و مشاغل عده‌ای آسیب‌پذیر را نشانه گرفته و چهره متأثر مجری نمایانگر این روزهای سخت جامعه است. او اعتقاد دارد که مطالبه مردم در این سال‌ها از برنامه دینی تلویزیونی، بیان حقایق و دردهای جامعه بوده است که درد ما را بگویید؛ ما هم سعی کردیم در حیطه فعالیت‌های خودمان زبان مردم باشیم. البته بخشی از دیدگاه‌های مردم در فضای مجازی به رفتار متدینین و دینداران برمی‌گردد که دم از دین می‌زنند و باید رفتارشان الگو باشد و جامعه را به دین‌داری دعوت و دلگرم کنند. او می‌گوید: "احساس می‌کنم مخاطبان این بار سنگین را بر دوش ما گذاشته‌اند. اگر می‌بینید "سمت خدا" امروز برنامه‌ای مورد اقبال قرار گرفته و این حرف‌ها مؤثر است به‌خاطر رفتار و پشت صحنه کارشناس‌های ما است و به کارهایی که می‌گویند عامل‌اند.

حاشیه‌های لایو با بشیر حسینی

شریعتی به چند سؤال عمومی و حتی حاشیه‌ای هم پاسخ داد؛ اول سؤالی درباره لایو پر سر و صدایش با بشیر حسینی اشاره کرد که: لایو را ابتدا با حجت‌الاسلام فرحزاد در شب نیمه شعبان آغاز کردیم و سپس با موضوع "بحران هویت در دوره نوجوانی و استفاده درست از فضای مجازی"، گفت‌وگویی در فضای مجازی با بشیر حسینی داشتیم که ‌حاشیه‌هایش بیشتر از متن و محتوایش بودند.

چرا همه شبکه‌ها برای سحر و افطار برنامه دارند؟/ ما باید مخاطب را آزاد بگذاریم

دومین سؤال ماجرای انتقاد به برنامه‌سازی شبکه‌های تلویزیونی است که همه سحر و افطار روی آنتن می‌روند و نجم‌الدین شریعتی چنین پاسخ این پرسش را داد: "به اعتقاد من هر شبکه دوست دارد مخاطب خودش را داشته باشد و با نگاه مدیران و برنامه‌سازانش، برنامه بسازد و احساس می‌کنند که برنامه‌شان جزو بهترین‌های تلویزیون است. همان‌طور که امروز شبکه‌های سیما برنامه‌های متفاوتی در سحر و افطار ماه رمضان تدارک دیده‌اند. من فکر می‌کنم با این راهبرد، دست مخاطب برای انتخاب برنامه‌های تلویزیونی بازتر می‌شود. ما باید مخاطب را آزاد بگذاریم و مجبورش نکنیم که ما را ببیند و یا شبکه خاصی را دنبال کند.

گاهی در حمایت‌های مالی از برنامه‌ها شاهد تبعیضیم

مسئله بعدی موضوع حاشیه‌های شفافیت مالی و دستمزدهای مجریان بود که نجم‌الدین شریعتی به جمله‌ای کوتاه بسنده کرد: اغلب دستمزدها متعارف است، در موارد غیر متعارف بهتر است دستگاه‌های نظارتی و خود سازمان صداوسیما مراقب باشند. بله، متأسفانه گاهی در حمایت‌های مالی از برنامه‌ها شاهد تبعیضیم و هزینه تولید آنها از الگوی مشخصی تبعیت نمی‌کند، البته واضح است که برخی پشتیبان مالی دارند اما به هر حال بدون نظارت، ممکن است این امر به بدنه سازمان صداوسیما و آنتن آسیب بزند. به عنوان مثال این تضاد و اختلاف می‌تواند موجب فاصله و گاهی دلسردی همکاران و برنامه‌سازان شود که این آزاردهنده است. در مورد ادعاها و مطالبات مطرح شده هم صحت و سقم آن را دستگاه‌های نظارتی باید اعلام کنند.
 

رسانه باید دانشگاه باشد

وقتی درباره کمرنگ شدن اسپانسرهای تلویزیونی صحبت کردیم، گفت: این روند کمرنگ کردن اسپانسرها خیلی خوب است. پشتیبان‌های مالی و اسپانسرها اساساً سیاست‌های خودشان را به برنامه‌های تلویزیونی تحمیل می‌کنند، در جاهایی سازمان کوتاه می‌آید و البته در جاهایی هم نه! آنجایی که با سیاست‌های اصلی‌اش در تضاد است،  رسانه باید دانشگاه باشد و متون درسی خودش را تدریس کند.

برنامه‌های خوب را مردم می‌پسندند حتی اگر گران نباشد

شریعتی تأکید کرد: سال‌هاست در جنگ رسانه‌ای شبکه‌های دنیا علیه کشور، مردم و فرهنگ ما، تلویزیون یکّه و تنها ایستاده و در این هجمه بی‌امان باید آن‌قدر مستغنی باشد که خودش برنامه‌اش را بسازد، سیاستگذاری کند و به آن خط و مشی بدهد که البته این استقلال و استغنا لازمه‌اش توجه و حمایت بیشتر دولت از تلویزیون است. می‌توان با کمک از چهره‌های جوان و متفکر، برنامه‌های فاخر و مفید ساخت. تجربه این سال‌ها به من ثابت کرده است برنامه‌های خوب را مردم می‌پسندند حتی اگر گران ساخته نشود.

"ماه من" کشکولی برای همه ذائقه‌ها و سلیقه‌ها

او با این جمله صحبت‌هایش را به پایان رساند: "سحر فرصت نابی برای بندگی است و دل برای جذب معارف و جلب آنها آماده است. این لحظات باید پربار باشند و آرام! روزه‌دار از امام زمان(عج) بشنود و فرازهای ابوحمزه را به جان و دلش بسپارد. در واقع سحر "ماه من" همچون کشکولی است که برای همه ذائقه‌ها و سلیقه‌ها سازگار است. یعنی هرکس، هرچیزی بخواهد از این برنامه دریافت کند. چه من که روایت‌ها، حکایت‌ها و اشعاری در پلاتوهایم می‌خوانم و چه کارشناسانی که از فضائل اهل‌بیت می‌‌گویند و روایت زندگی شهدا را دوباره به یادِ مردم می‌آورند."

نگاهی به کارنامه تهیه‌کننده جدید برنامه "ماه‌ من"

یوسف منصوری امسال تهیه‌کننده برنامه "ماه من" شده؛ جوانی که پیش از این سردبیر برنامه "هفت" زمان بهروز افخمی بوده است و بعد از ماه رمضان به سراغ "ساعت سینما" در شبکه چهار سیما می‌رود. قبل از اینها مجموعه‌ای به نام "تک ضرب" نوشته و تهیه‌ کرده که حمید نعمت‌الله آن را کارگردانی کرده است. کارهای 10 دقیقه‌ای که با سوژه‌های اجتماعی بارها از تلویزیون پخش شد.

روزهای کرونایی و مسئولیت سنگین‌تر "ماه من"

او درباره وجه تمایز برنامه "ماه من" امسال نسبت به اولین تجربه‌اش که در سال قبل روی آنتن شبکه سوم سیما اتفاق افتاد به خبرنگار خبرگزاری تسنیم  گفت: در وهله اول باید بگویم که برنامه "ماه من" سال گذشته یکی از بهترین برنامه‌های سالیان گذشته شبکه‌های مختلف بود. واقعاً سطح برنامه‌های سحر را به شدت بالا برد؛ نکته‌ای که ما در اول راه برای شروعِ "ماه من" جدید به آن فکر می‌کردیم. البته مسئولیت و رسالت ما سنگین‌تر بود که به خاطر کرونا هیئت‌ها و اماکن مذهبی تعطیل شد. بسیاری از مردم عادت داشتند به مجالس دعا و مناجات بروند و نیاز معنوی‌شان را برطرف کنند. بنابراین وظیفه‌مان این بود که حداقل در کانسپت برنامه به نیاز مخاطبمان توجه کنیم.

داستان‌های امام زمانی استاد هاشمی‌نژاد

تهیه‌کننده برنامه "ماه من" از حضور منبری معروف تهران صحبت کرد که کمتر جلوی دوربین تلویزیون قرار گرفته است. یوسف منصوری درباره حضور حجت‌الاسلام سیدحسین هاشمی‌نژاد در برنامه "ماه من" اشاره کرد و افزود: به لطف خدا آقای هاشمی‌نژاد قبول کردند که در 30 شب ماه رمضان، هر شب داستانی درباره تشرف و توسل به امام زمان(ع) در برنامه داشته باشند. شکر خدا از مخاطب بازخوردهای خوبی داشتیم حتی عزیزان ما از بخش‌های مختلف صداوسیما تقاضا کردند که بازپخش برنامه را در اختیارشان قرار بدهیم که این اتفاق افتاد. در کنارِ توسل و توکل و القای معارف دینی، بهترین فرصت است که اطلاعات دینی‌شان را بالا ببریم مثل صحبت‌های حجت‌الاسلام کاشانی که درباره فضائل امیرالمؤمنین سخن می‌گویند.

ماجرای معروف شهید برونسی و یادآوری روایت‌های شهدا

وی به بخش جدید برنامه درباره روایت‌های شهدا اشاره کرد و گفت: یک بخشی هم نیاز به روایتگری داشت که مردم با خاطراتشان مأنوس شوند. آدم‌هایی که مثل خودمان‌اند و آسمانی شدند. مثل شهدای مقاومت، دفاع‌مقدس و مدافع حرم. بخشی که به برنامه‌مان اضافه کردیم روایتگری جبهه و جنگ است. هر 5 شب روایتگری می‌آید. دسته‌بندی کردیم که ما را به جنگ با حال و هوای رمضانی می‌برد. مشقت‌هایی که با این دوران هم عجین است؛ مصداق بارز آن داستان معروف شهید برونسی و توسل به حضرت زهرا(س) و دنیایی از این خاطرات. این که چقدر توسل به قرآن و ائمه توانسته راهگشا باشد را در سیر خاطرات شهدا شاهد خواهیم بود. امروز چقدر خوب است که از آن خودگذشتگی‌ها و بردباری‌ها و ایثارگری‌ها بشنویم که آموزه‌هایی شوند برای روزهای سخت و پیچیده امروز و حتی دوران‌های بعد که امکان هر نوع بحران و شرایط ویژه‌ای وجود دارد.

روزهایی که مردم نمی‌توانند به مجالس مذهبی بروند!

منصوری با اشاره به روزهایی که مردم نمی‌توانند به مجالس مذهبی بروند، خاطرنشان کرد: در شرایط کرونایی می‌دانستیم که مجالس مذهبی و اماکن متبرکه تعطیل‌اند به همین خاطر فضایی را در برنامه‌مان فراهم کردیم که ادعیه‌های ویژه‌ رمضانی همچون ابوحمزه ثمالی، مجیر و افتتاح را با فضاهای تصویری جذاب و دیدنی از اماکن متبرکه‌ای چون مشهد مقدس ببینند و با آن همراه شوند. دورنما و هلی‌شات‌هایی از حرم امام رضا(ع) که دل هر مخاطب و بیننده‌ای را می‌برد که این روزها دلش برای آن سنگ‌فرش‌ها و صحن‌های متبرکه تنگ شده است.

ماجرای دستگیری در جریان ضبط مناجات‌های محلی

وی به ضبط مناجات‌های نواحی اشاره کرد و افزود: بخش دیگری از برنامه را به موسیقی نواحی یا همان مناجات‌های نواحی اختصاص داده‌ایم‌ که در ایام نوروز و روزهای کرونایی به شهرهای مختلفی همچون تربت جام، شمال کشورمان سمت کیاسر و مازندران، بوشهر، سیستان و بلوچستان و کردستان رفتیم و مناجات‌هایی را با اساتید محلی و نغمه‌های محلی ضبط کردیم. از سختی‌های کار ما این بود که چند بار توسط پلیس دستگیر شدیم، با وجود اینکه مجوز تردد داشتیم. در مازندران به خصوص به مشکل برخوردیم و با احتیاط به راهمان ادامه می‌دادیم تا کارها به برنامه برسد.

وقتی بهروز شعیبی روایتگر برنامه رمضانی می‌شود

تهیه‌کننده برنامه "ماه من" تأکید کرد: بخش دیگری از برنامه که تدارک دیدیم خواندن روایت‌های ادعیه‌ای توسط بهروز شعیبی است. متونی که امیرعلی نبویان نوشته و تصویرسازی‌های خاصی برای آن شده است. یکسری مناجات‌های مرسوم که مداحان مشهور خوانده‌اند را نیز با توجه به فضای برنامه پخش خواهیم کرد. یکسری فتوموشن‌های خاص با نوای محمدحسین پویانفر، محمود کریمی، محمدرضا طاهری و حجت‌الاسلام میرزامحمدی داریم که با تصویرسازی و فرم جدید در معرضِ نگاه مخاطب قرار خواهیم داد.

مناجات‌های مسجد زید و پخش هر شب دعای امام زمان(عج)

وی به مناجات‌های مسجد زید اشاره و تصریح کرد: یک‌سری آیتم‌های ویژه داریم که به مناجات‌های موسوی بحرینی در مسجد زید برمی‌گردد و دعای مختصر سحر است که در ادامه خواهیم دید. "الهی عظم‌البلاء" را به سبک جدید تصویرسازی و پخش کرده‌ایم. هر روز تقریباً اگر در تایم و زمان به مشکل برنخوریم، پخش می‌کنیم. بحث‌های حامد کاشانی درباره فضائل امیرالمؤمنین را نیز به صورت پررنگ روی آنتن داریم.

بحث‌های بدون شائبه حجت‌الاسلام کاشانی/ روی نکاتی دست می‌گذاریم که مشترک است

منصوری درباره مباحث حامد کاشانی و هدایتگری هوشمندانه‌ای که به اهل‌سنت و گروه‌های دینی برنخورد و شائبه‌ای ایجاد نکند، گفت: خوشبختانه آقای کاشانی در کارشان عالم‌اند. با تدبیر و توانمندی، نیاز به هدایتگری بنده ندارند. توجه داشته باشید ما در این برنامه نوایی از استاد کریم‌خانی پخش می‌کنیم که در تصویرها حرم امام رضا(ع) را نشان می‌دهد؛ زائرانی که اهل تسنن‌اند و با دستِ بسته نماز می‌خوانند. اهل تسننی که به امام علی(ع) نیز ارادت دادند. اهل‌تسنن را نباید با گروه‌های تکفیری و ناصبی و گروه‌های تندرو تصور کنیم. بحث‌هایی که در برنامه "ماه من" مطرح می‌شود مشترک است که امیرالمومنین(ع) چنین خصلت‌ها و ویژگی‌هایی داشتند. این بحثی نیست که به افتراق بینجامد؛ روی نکاتی دست می‌گذاریم و درباره‌شان مدح می‌کنیم که چیز عجیبی نیست. 

میزگرد شفافیت‌ مالی صداوسیما| واقعیت‌های دستمزدهای مجریان و فساد در خارج از صداوسیما/ مدیران تلویزیون حداقل باید فضای هنری را بشناسندرقابت شبکه‌ها و سردرگمی مخاطبان ماه رمضان تلویزیون/ چقدر کانال‌ها را زیر و رو کنیم؟زندگی پساکرونایی عمو پورنگ و چهره‌های سینما و تلویزیون در "بچه محل" + عکس

نباید مخاطب محکوم شود که برنامه‌ای خاص ببیند

او در پاسخ به این سؤال که چرا باید همه شبکه‌ها برنامه‌های سحر و افطار داشته باشند، تأکید کرد: سازمان صداوسیما تلاش می‌کند به همه سلیقه‌ها احترام بگذارد و برای همه نوع ذائقه‌ای برنامه‌سازی کند تا مخاطب محکوم نشود برنامه‌ خاصی را ببیند!

اولین اصل برندسازی، مخاطب‌شناسی است

منصوری در پایان درباره اصول برندسازی در برنامه‌های مذهبی تلویزیون خاطرنشان کرد: اصول برندسازی در کارهای مختلف وجود دارد و کارهای مذهبی از آن جدا نیست. اولین اصل شناخت مخاطب است؛ وقتی مخاطب را می‌شناسی و نیاز آن را درک می‌کنی اگر به تکرار نیفتی، این مخاطب همیشه به این برنامه وفادار خواهد ماند. 

انتهای پیام/
 

R1515/P/S4,1430/CT6 واژه های کاربردی مرتبط شبکه سه شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا ماه مبارک رمضان مجریان تلویزیون رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سه شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا ماه مبارک رمضان مجریان تلویزیون رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران شبکه سه شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا ماه مبارک رمضان مجریان تلویزیون رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران فضائل امیرالمؤمنین نجم الدین شریعتی روزهای کرونایی حرم امام رضا ع فضای مجازی جلوی دوربین حامد کاشانی حجت الاسلام سحر و افطار تهیه کننده هاشمی نژاد باید مخاطب امام زمان برنامه ای مناجات ها برنامه ها ماه رمضان روایت ها روی آنتن سمت خدا شبکه ها سال قبل زمان ع بحث ها حرف ها سال ها ماه من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود

ایتنا - بسیاری از ما تجربه ناشی از خرابی کنترل  تلویزیون را تجربه کرده‌ایم. با معرفی راه حل‌های نوآورانه مانند برنامه Google TV و سایر برنامه‌ها، کاربران اکنون این گزینه را دارند که تلویزیون‌های اندرویدی خود را مستقیماً از گوشی هوشمند خود کنترل کنند.
امروزه گوشی‌های هوشمند با کمک برنامه‌ها با صفحه‌نمایش‌های بزرگ‌تر سازگار هستند و به شما امکان می‌دهند از گوشی‌های قدیمی به روشی نوآورانه استفاده کنید.

بسیاری از ما تجربه ناشی از خرابی کنترل  تلویزیون را تجربه کرده‌ایم. با معرفی راه حل‌های نوآورانه مانند برنامه Google TV و سایر برنامه‌ها، کاربران اکنون این گزینه را دارند که تلویزیون‌های اندرویدی خود را مستقیماً از گوشی هوشمند خود کنترل کنند.

این ویژگی به کاربران اجازه می‌دهد تا به راحتی کانال‌ها را تغییر دهند، سطح صدا را تنظیم کنند و به برنامه‌های مورد علاقه خود بدون نیاز به کنترل از راه دور سنتی دسترسی داشته باشند.
  اپلیکیشن گوگل
برای تبدیل گوشی هوشمند خود به کنترل از راه دور تلویزیون با استفاده از Google TV، کافی است بلوتوث یا WiFi را هم برای تلفن هوشمند و هم برای تلویزیون روشن کنید.

در مرحله بعد، گوگل پلی را باز کنید و Google TV را در تلفن هوشمند خود دانلود کنید، سپس برنامه را باز کنید و "اتصال تلویزیون" را در گوشه سمت راست پایین صفحه انتخاب کنید.

برنامه شروع به جستجوی دستگاه‌های مجاور برای اتصال می‌کند و پس از یافتن تلویزیون کاربر، می‌توانید آن را از لیست انتخاب کنید و نمادی روی صفحه تلویزیون ظاهر می‌شود.

اکنون از کاربر خواسته می‌شود تا کد را در برنامه وارد کند و سپس روی دکمه "Pairing" کلیک کند، پس از تکمیل جفت شدن، می‌توانید تلویزیون خود را با تلفن خود کنترل کنید، ویژگی که از طریق "Bluetooth" یا "Wi-Fi" کار می کند. ".

    برنامه‌های شخص ثالث
بسیاری از تلویزیون‌های هوشمند نیز دارای برنامه‌های سازنده هستند که می‌توان از آنها به عنوان کنترل از راه دور استفاده کرد.

راه دیگر برای اتصال تلفن هوشمند  به تلویزیون و تبدیل آن به کنترل از راه دور، دانلود یک برنامه کنترل از راه دور تلویزیون مانند «AnyMote Smart IR Remote» است.

قابل ذکر است که برای کارکرد این اپلیکیشن‌ها، گوشی باید دارای ویژگی “IR” مادون قرمز باشد که در برخی از گوشی های هوشمند درجه یک وجود دارد.
  Apple TV 
کنترل از راه دور Apple TV فقط با دستگاه‌های iOS سازگار است، اما تلفن و تلویزیون هوشمند شما نیز برای اطمینان از اتصال باید در یک شبکه Wi-Fi باشند.

اگر آخرین نسخه iOS یا iPadOS را دارید، کنترل از راه دور Apple TV به طور خودکار به Control Center اضافه می‌شود، سپس روی Add کنار Apple TV Remote ضربه بزنید.

    برای آیفون
در آیفون 8 یا نسخه‌های قبلی یا iOS 11 یا نسخه‌های قدیمی‌تر، برای دسترسی به این ویژگی، انگشت خود را از لبه پایین صفحه گوشی به بالا بکشید.

دیگر خبرها

  • خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • غرق شدگی یک جوان در محدوده امامزاده ردان
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد