Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید هیراد در گفت‌وگو با محمدعلیزاده روی آنتن زنده شبکه ۵ در برنامه «بهار جان»، از درگیری ۳ ساله‌اش با بیماری‌ سرطان گفت.

به گزارش شریان نیوز،محمد علیزاده، خواننده موسیقی پاپ با برنامه «بهار جان» که شب گذشته (دوشنبه ۲۶ اسفند)، روی آنتن زنده شبکه پنج سیما رفت، برای اولین‌بار حضور در عرصه اجرا را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که هیراد حاتمی را در اجرای این برنامه همراهی می‌کرد، حضور در برنامه «بهار جان» را یک وظیفه ملی در قبال مردم دانست تا شاید بتواند در این بحران، یک خدمتی در حق مردم انجام دهد؛ چرا که این مردم هستند که هنرمندان را بزرگ می‌کنند و به آنها جایگاه می‌دهند.

در ابتدای برنامه، علیزاده در پاسخ به این پرسش که «اولین صدایی که به دلت نشست و بسیار از آن استقبال کردی چه زمانی و صدای چه کسی بود؟»، گفت: «حدودا نه سالم بود و آن زمان در ماه مبارک تلویزیون یک آوازی را از استاد محمدرضا شجریان پخش می‌کرد که آواز افشاری بود. آن زمان  شیفته آن صدا شدم و فهمیدم چه قدر به موسیقی علاقه دارم و عاشق آن هستم.»

او ادامه داد: «بسیار خوشحالم در دوره‌ای زیست می‌کنم که صدای استاد شجریان و صدای تار  استاد محمدرضا لطفی را شنیدم این بسیار برای من با ارزش است و از همین جا برای استاد شجریان آرزوی سلامتی و بهبودی می‌کنم.»

مهمان ویژه اولین برنامه «بهار جان»، حمید هیراد بود؛ خواننده‌ای که از روز گذشته خبر ابتلای او به بیماری سرطان خون با بازتاب‌های زیادی همراه بوده است. او که پس از انتشار این خبر، اولین‌بار بود که در یک برنامه تلویزیونی حاضر می‌شد، پس از اینکه ویدئویی از ساز زدنش بر روی تخت بیمارستان پخش شد، گفت: «دو سال و نیم پیش، شهریور ۹۶ یک سری غدد لنفاوی زیر گلویم درآمد. ساخت اثر «شوخیه مگه» هم از روی تخت بیمارستان شروع شد.»

او در ادامه، با اشاره به واکنش‌ها به این قطعه گفت: «آرزوی هر خواننده‌ای این است که آهنگی که می‌سازد به دل مردم بنشیند. این اتفاق برای من افتاد و در آن لحظه که می‌دیدم دابسمش می‌سازند با این آهنگ و به من محبت دارند، اشک می‌ریختم. در آن واحد به من خبر داده شد که حداکثر یک ماه دیگر زنده هستم. اصلا به این فکر نبودم که چرا یک ماه دیگر زنده هستم و هیچوقت هم نشده که فکر کنم چرا من؟ یک دانشمندی می‌گفت وقتی همه چی خوب است، چرا نمی‌گویید چرا من؟ قطعا من باید یک سری چیزها را در ده، دوازده سال یاد می‌گرفتم ولی این اتفاق باعث شد در پنج، شش ماه متوجه این شوم که دنیا فانی و گذرا است.»

حمید هیراد در پاسخ به این سوال که چرا همان زمان خبر ابتلا به این بیماری را رسانه‌ای نکردی گفت: «ذات من و قلب من طوری است که اصلا دوست ندارم خبر بدی را به کسی بگویم و نمی‌خواستم با این خبر کسی را ناراحت کنم.»

او سپس از ویدئویی گفت که در همان زمان منتشر شد؛ از پلی‌بک خواندنش در یک کنسرت، ویدئویی که انتقادات فراوانی را روانه این خواننده پاپ کرد. او برای اولین بار درباره دلیل پلی‌بک خواندنش روی صحنه کنسرت شیراز چنین گفت: «در آن شرایط که آن اتفاق افتاد، از زمانی که این خبر را به من دادند، من شروع به شیمی درمانی کردم . دو، سه ساعت قبل از آن اتفاق، حال من بد شد. هیچ‌کس نمی‌دانست من چه مشکلی دارم و اصلا نمی‌خواستم بگویم این بیماری را دارم و نمی‌توانستم سه ساعت مانده به کنسرت آن را لغو کنم.  دکتر به من گفت نمی‌توانی قسمت بالای صدایت را بخوانی؛ به مغزت فشار می‌آید. در یک قسمت از یک ترک، این اتفاق افتاد و اولین و آخرین بار در کنسرت‌های من رخ داد.»

منبع: شریان

کلیدواژه: حمید هیراد بهار جان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاه‌میرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جهش در تولید کالا و تجهیزات کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال 1403 است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

وی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

شاه‌میرزایی همچنین با توجه به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اضافه کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده است و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ابراز اینکه "هم‌اکنون حدود 127 مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است."، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود 37درصد پیشرفت دارند.

وی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدروکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود 17 طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

شاه‌میرزایی خاطرنشان کرد: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب 21 بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور