Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده برنامه سحرگاهی شبکه سه سیما از دلایل انتخاب «نجم الدین شریعتی» برای سحرهای ماه رمضان گفت.به گزارش بلاغ،«محمدرضا رضاییان» درباره ایده اصلی برنامه سحرگاهی «ماه من» در گفت و گو با خبرنگار  گفت: پس از اینکه ما سفارش برنامه را از شبکه گرفتیم اتاق فکر‌های مختلفی را تشکیل دادیم که چطور می‌توان یک برنامه متفاوت سحرگاهی تولید کرد که با شعار شبکه سه که شبکه جوان است، هم‌خوانی داشته باشد و این مسیر هم در همین راستا طراحی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما می‌خواستیم برنامه‌ای داشته باشیم که رنگ و بوی جوانی داشته باشد و این موضوع را در همه بخش‌های برنامه لحاظ کردیم. از دکور و متن و آیتم و رویکرد برنامه همه جوان‌محور بود.

وی تاکید کرد: برنامه‌های سحر فرد محور است. این برنامه متعلق به سحر است و ما به خلوت مخاطبان راه پیدا می‌کنیم. در زمان‌های دیگر روز شلوغی و اجتماع وجود دارد اما مستقیم در زمان سحر یک به یک با مخاطبان حرف می‌زنید. شاید خیلی پیشنهاد عبادی و عبادی جمعی نتوان داد اما زمان سحر زمان مناجات است و آدم‌ها بیشتر در خلوت خود هستند و ارتباط معنوی با خدا دارند، ما هم تلاش کردیم این خلوت را برای مخاطبان فراهم کنیم.  

رضائیان با بیان اینکه آقای شریعی یکی از گزینه‌های انتخاب مجری بودند که خیلی روی ایشان بحث و بررسی کردیم، اظهارداشت: ایشان پیش‌تر اجرا به معنای امروز را خیلی انجام داده بودند از برنامه نیمرخ به بعد برنامه‌های متنوعی حضور داشتند اما مدت ۱۰ سال است که در ساختار محتوای معارفی و شکل و شمایل سمت خدا گیر کرده بودند و به آن معنا توانمندی‌ها و قابلیت‌های اجرای ایشان دیده نمی‌شد و استفاده‌ای از آن نمی‌شد. البته سمت خدا آن میزانسن را می‌طلبد و مخاطب هم همان انتظار را دارد. شاید میزانسن درستی هم چیده شده باشد در آن برنامه ولی آقای شریعتی توانایی‌هایش را کجا بروز بدهد؟ دوستان مختلفی بودند و ما گزینه‌های بسیاری داشتیم اما به نظرم ایشان برای مخاطب آشنازدایی و یک غافلگیری داشت و مخاطب با دیدن او تصویر جدیدی از یک چهره آشنا می‌بیند. این مدل ۱۰ سال است که دیده نشده و این یک فرصت برای تهیه‌کننده است که از آن بهره ببرد و خوشبختانه ما هم تا به حال بازخوردهای خوبی داشته‌ایم. آقای شریعتی مجری فوق‌العاده خوبی در حفظ کردن و اجرای پلاتوها دارد و خیلی بهتر از چیزی بود که تصور داشتیم. 

وی در پاسخ به این سوال که خارج کردن شریعتی از قالب و پوسته‌ای که سالهاست در آن رفته برای شما سخت نبود؟ عنوان داشت: واقعیت این است که من از این موضوع خیلی می‌ترسیدم و بارها و بارها با آقای فکری مدیر محترم گروه معارف شبکه سه جلسه داشتیم و چندین بار هم تماس گرفتم و عنوان کردم که من نگرانم و مجری را تغییر بدهیم.

رضاییان در پایان گفت: من مواجه‌ای هم با ایشان نداشتم و ترسم از این بود که برنامه‌‌ای سرد و کسل و خسته کننده داشته باشیم. آنجا شروع به حرف زدن و گپ زدن کردیم و متن‌هایی داشتیم که ایشان اجرا کردند و دیدیم که خیلی خوب بود و برنامه اول را که اجرا کرد من سر صحنه برایش کف زدم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۲۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • داوری: دلیل قطع همکاری با دمیر محرمانه است/زمان معرفی سرمربی جدید
  • رئیس مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما معرفی شد
  • قطب‌الدین صادقی: تئاترِ اصفهان را احیا کنید
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • «منم بچه مسلمان» هم با سیمرغ به تحول رسید
  • برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین
  • انعکاس ویژه برنامه‌های روز خلیج فارس ۱۴۰۳ از صداوسیمای کیش
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • غرق شدگی یک جوان در محدوده امامزاده ردان
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود